Hubbers Hubbers

Jubileumreeks over ons interieur

Hubbers interieurmakers

Speciaal voor Hubbers interieurmakers schrijft professor doctor ingenieur Franz P. Ribbenkast in dit jubileumjaar periodiek een column over de mens en zijn omgeving.


Ribbenkast is al jaren dé autoriteit op het gebied van vormgeving en woonbeleving. Hij bedenkt, beoordeelt en veroordeelt nieuwe trends. Dat kan hij als geen ander. De wetenschapper heeft namelijk niet alleen het interieur van onze woonkamers bestudeerd, maar ook van onze bovenkamers.

Ribbenkast illustratie door Martin van Gelder

Professor doctor ingenieur Franz P. Ribbenkast

Vanaf de eerste mens die met een stuk vuursteen een gestyleerd hertje op de wand van zijn grot kraste, tot aan de lawine van woonprogramma’s op onze flatscreens beschrijft Ribbenkast hoe wij van binnen naar buiten evolueerden.

Vormgever, karikaturist en illustrator Martin van Gelder werkt al langer samen met de auteur. Hij voorziet elk verhaal van een treffend beeld dat via het netvlies ons brein binnensluipt om daar orde op zaken te stellen.

Vanaf volgende week zal de eerste column ‘Mancave’ online gaan. Veel leesplezier.