Bruine keuken

Bent u op zoek naar een bruine keuken? Op deze pagina leest u over de nieuwste trends en de mogelijkheden voor een bruine maatwerk keuken bij Hubbers interieurmakers.

Bruine keuken

Bruine keuken van hout

Een bruine keuken van hout is geschikt voor iedere woonstijl. Iedere houtsoort, kleur en combinatie met andere kleuren en materialen roept weer een ander gevoel op. Onze interieurarchitecten denken met u mee over alle mogelijkheden en zullen samen met u uw droomkeuken ontwerpen. Heeft u zelf een ontwerp of van een externe interieurarchitect? Dan kunnen we de keuken ook alleen voor u realiseren.

Kiest u voor eikenhout, dan is er een mogelijkheid om dit te laten stralen. Hierdoor krijgt het een ruw effect en ontstaat er meer dynamiek in uw keuken. Ook is er een mogelijkheid om voor olijfhout te kiezen, dit is een originele houtsoort met natuurlijke tekening zoals op de foto hiernaast te zien is. Twijfelt u over welke houtsoort u moet kiezen? Onze ontwerpers en engineers kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw leefstijl en smaak. Welke houtsoort u ook kiest, kwaliteit wordt gegarandeerd.

Een functionele bruine keuken

Functionaliteit wordt bij Hubbers interieurmakers nooit uit het oog verloren. Een keukenontwerp is altijd een prachtig samenspel tussen design en functionaliteit. Als wij uw keuken ontwerpen, nemen we uw ideeën en voorbeelden allemaal mee in het creatief ontwerp. Daarnaast hebben onze interieurarchitecten veel ervaring in de praktische kant van een keukenontwerp. Want uiteindelijk is een keuken bedoeld om in te werken. Wij zorgen dat alle apparatuur logisch gepositioneerd wordt en dat de keuken helemaal afgestemd wordt op uw behoeften. Hierdoor wordt koken altijd een feestje. In onze eigen meubelwerkplaats realiseren we uw keuken, onze specialisten monteren de keuken bij u op locatie. Wij willen u een maatwerk keuken leveren om trots op te zijn.

Bruine keuken

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 40 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:

  Meld me aan voor de nieuwsbrief

  Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent.

  Maatwerk keuken penthouse lent
  maatwerk-grijs-keuken-notenhout-wandmeubel-keukenapparatuur-nijmegen
  Keukeneiland
  Hubbers interieurmakers woonhuis