Interieurbouw Hubbers interieurmakers

Vaardigheden en ervaringen bepalen uiteindelijk de kwaliteit van het eindproduct. Dat geldt ook voor interieurs en meubels op maat. Een goede bouwtekening is het begin, maar de uitvoering bepaalt uiteindelijk het resultaat. Hubbers interieurmakers staat al veertig jaar bekend als interieurbouwer met een ster. Niet alleen voor het vervaardigen van meubels maar ook complete interieurs worden door een team van specialisten in eigen meubelmakerij geproduceerd en eventueel gemonteerd.

Meubelmakerij

Dat begint met de afdeling engineering. Die staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding en stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu, zorgen voor duurzame interieurs op maat.

Ons montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Interieurarchitecten Boxmeer

Voor een interieuradvies in Boxmeer en wijde regio zijn de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers de ideale partner. Met oog voor de concrete mogelijkheden. Met degelijk vakmanschap én grensverleggende architectuur. Met een schat aan ervaring én het vermogen om buiten de lijntjes te kleuren geven de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers al veertig jaar vorm aan de meest diverse interieurs.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dakaanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

Meer weten? Neem contact met ons op

CONTACT