Interieurarchitect van Hubbers Interieurmakers

Waarom kiezen huizenkopers vaak wél voor een hypotheekadviseur, een makelaar en een onafhankelijk taxateur, maar zelden of nooit voor een woondeskundige?

Het antwoord: onbekend maakt onbemind. Anders is het niet te verklaren dat niet iedereen zich voor het betrekken van een nieuwe woning laat adviseren door Hubbers interieurmakers. Een team van interieurarchitecten dat kennis heeft van (bouw)techniek, (binnenhuis)architectuur en styling. Specialisten die goed kunnen luisteren en daarna zorgen voor een woning op maat. Een huis of appartement dat ook na jaren nog past als een maatkostuum.

Hubbers interieurmakers gaat voorbij vluchtige trends en standaardstyling. Het team kleurt buiten de lijntjes, komt met eigenzinnige ideeën en oplossingen die praktisch en betaalbaar zijn. Hubbers interieurmakers staat garant voor een duurzame woonomgeving die ontstaat uit de synergie van uw wensen en onze deskundigheid en creativiteit. Onze interieurarchitecten weten dat wonen meer is dan gezelligheid. Wonen gaat ook om duurzaamheid, orde, ergonomie, veiligheid, ruimte, licht en een gezond binnenklimaat.

Van interieuradvies tot realisatie

Hubbers interieurmakers adviseert en ontwerpt, van idee tot constructie, vormen, kleurstelling en stoffering. Geïnspireerd door klassieke, tijdloze ontwerpen bouwen we met de modernste middelen en inzichten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, uitbreiden of inrichten, Hubbers interieurmakers is uw partner. Van de eerste schets tot de laatste lik verf staan wij garant voor een zorgeloze afhandeling, voor het waarmaken van uw droom. NB Hubbers interieurmakers maakt in eigen atelier de mooiste keukens, badkamers, garderobes, werkkamers, trappen en eigentijdse schuifdeuren. ‘Kan dat?’, is nooit de vraag, wel ‘Hoe gaan we dat doen?’

CONTACT