Dé interieurarchitect van Arnhem en omstreken

De perfecte plek, een perfecte woning, nu nog een perfect interieur… De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers helpen u op weg.  De perfecte binnenruimte; helemaal naar uw wens. Dat ontwerpen we speciaal voor u. Dit doen we door goed te kijken naar de indeling van de verdiepingen van uw huis. Kan een muur misschien verplaatst worden of helemaal weg? Komt er genoeg licht binnen of zijn er meer ramen nodig? Lekker leven begint bij een fijne ruimte. Uw smaak en stijl is leidend als wij een interieur ontwerpen. Pas als we precies weten wat u mooi vindt gaan we op zoek naar de mooiste materialen, kleuren en meubels. Hierdoor wordt uw huis helemaal eigen.

Wat leveren we?

Onze interieurarchitecten worden uw persoonlijke adviseur in het traject naar uw perfecte woonhuis. Op deze manier kunnen we u helpen:

  • inspiratie en moodboards
  • schetsontwerpen
  • technische tekeningen
  • inkoop van materialen en producten
  • bouwbegeleiding
  • levering en montage van meubels op maat

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs.

Even kennismaken

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen architecten.

Klik hier om nog meer te weten te komen over Hubbers interieurmakers.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.