INTERIEURBOUW AMERSFOORT

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in Amersfoort? Onze specialisten helpen u graag bij het realiseren van uw droominterieur. Hubbers interieurmakers uit Nijmegen gaat verder dan de reguliere interieurbouw. Wij gaan voor perfectie. Niet alleen in onze interieurs, die altijd op maat gemaakt worden in onze eigen fabriek, maar ook in onze samenwerkingen. Wij werken altijd met korte lijnen, zodat de communicatie zo soepel mogelijk verloopt. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek bij dé interieurbouwer voor de regio Amersfoort.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Interieurbouwer met moderne werkplaats

Meubelmaker is een echt ambacht dat al honderden jaren bestaat. En onze vakmensen zijn nog steeds ambachtsmannen in hart en nieren. Ondertussen is het gereedschap dat wij gebruiken wel helemaal van nu. Computergestuurde zaagmachines worden rechtstreeks gevoed door onze tekenaars en engineers. Vrezen en boren gaat volledig automatisch.

Maar uiteindelijk zijn het de meubelmakers die het meubel met precisie in elkaar zetten. En dat vakwerk ziet u terug in het resultaat.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Magisch interieur

Hubbers is een betrouwbare partner die u van begin tot eind bijstaat. Dit begint allemaal bij het ontwerp van uw droominterieur. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en ideeën. Op basis daarvan gaan we aan het werk waarbij we beginnen aan de tekentafel. En daar wordt het magisch! Onze interieurarchitecten laten hun creatieve geest los en komen altijd weer met verrassende en unieke ontwerpen.

Maatwerk keuken schuurwoning arnhem
eiken-trapbekleding-maatwerk-trapkasten-particulier-villa-het-gooi

Dromen worden werkelijkheid

Bent u enthousiast over onze tekeningen? Dan gaat de tekening naar onze engineers. Hier worden dromen werkelijkheid. De tekening wordt omgezet in gedetailleerde opdrachten en is vervolgens klaar om naar de werkplaats te gaan. Onze vakmensen maken van de tekening werkelijkheid. Uw interieur wordt met de grootste zorgvuldigheid in elkaar gezet. Wanneer dit alles klaar is, komen wij bij u langs en wordt de kers op de taart gezet. We plaatsen alles zorgvuldig en doen er alles aan om u trots achter te laten.

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.