INTERIEURBOUW AMSTERDAM

Bent u op zoek naar een interieurbouw specialist in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Hubbers interieurmakers uit Nijmegen op het juiste adres! Wij plaatsen de mooiste interieurs in heel Nederland. Met ons gedreven team van dertig specialisten streven wij altijd naar het beste resultaat. We denken in oplossingen en weten wensen om te zetten in droominterieurs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees vooral verder!

Bekijk onze bedrijfsvideo

Interieurbouwer met moderne werkplaats

Meubelmaker is een echt ambacht dat al honderden jaren bestaat. En onze vakmensen zijn nog steeds ambachtsmannen in hart en nieren. Ondertussen is het gereedschap dat wij gebruiken wel helemaal van nu. Computergestuurde zaagmachines worden rechtstreeks gevoed door onze tekenaars en engineers. Vrezen en boren gaat volledig automatisch.

Maar uiteindelijk zijn het de meubelmakers die het meubel met precisie in elkaar zetten. En dat vakwerk ziet u terug in het resultaat.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Interieurbouw tot in de kleinste details

Het realiseren van een nieuw interieur is precisie werk. Onze engineers werken uw wensen daarom eerst tot in de kleinste details uit. Op deze manier garanderen wij u echt vakwerk. Ook werken onze interieurarchitecten en interieurmakers nauw samen, zodat wij enkel het beste resultaat bij u leveren.

Verbouwde bungalow woning nijmegen
Hubbers team

Onze werkwijze

Uw droominterieur begint met een kennismakingsgesprek. Hierin vragen wij u naar uw wensen en voorkeuren. Heeft u specifieke kleuren of materialen in gedachten? Dan kijken we samen met u naar mooie combinaties en ontwerpmogelijkheden. Daarna gaan onze interieurarchitecten aan de slag. Zij beginnen met een plan van aanpak en komen met een design voor uw interieur. Bent u enthousiast? Dan worden alle onderdelen in onze werkplaats met grote precisie gebouwd. Tot slot komt ons montageteam bij u langs om alles perfect te monteren. Wij hebben van begin tot eind de touwtjes in eigen handen en garanderen u écht vakwerk. En dat kunt u zien.

Heeft u al een plan voor uw interieur? Geen probleem! Wij kunnen ook met een bestaande tekening uw droominterieur realiseren.

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.