INTERIEURBOUWER ARNHEM

Gaat u verhuizen of is uw interieur toe aan vernieuwing? Hubbers is de interieurbouwer in regio Arnhem. Heeft u wel eens nagedacht over maatwerk meubels? Met opmaat gemaakte meubels benut u uw ruimte optimaal én sluit het perfect aan bij uw woonruimte of bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan maatwerk (inbouw)kasten, keukens of een complete badkamerinrichting.

Bekijk onze bedrijfsvideo

De voordelen van Hubbers als interieurbouwer in Arnhem

Hubbers interieurbouwers is gevestigd in Leuth, vlakbij Arnhem. Al veertig jaar ontwerpen en realiseren wij met veel passie maatwerk interieur voor de zakelijke en particuliere markt. Dit doen wij met uiterste precisie. Bij ons draait alles om perfectie en details.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerp van uw interieur willen wij graag precies weten wat uw wensen zijn. Om dit goed in kaart te brengen, plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Pas als wij exact snappen wat u in gedachte heeft, gaan wij naar de tekentafel. Daarna realiseren onze meubelmakers uw interieur in de meubelmakerij. Onze specialisten zijn van precies werken. Dus uw meubels zullen ook tot op de millimeter kloppen als ze geplaatst worden door ons eigen montageteam.

Werknemers van ontwerpafdeling en werkvoorbereiding in overleg, kantoor hubbers interieurmakers leuth

Hubbers team

Uw interieurbouwer in regio Arnhem

Wij vertellen u graag persoonlijk meer over onze passie voor interieurbouw. Kom met ons in contact door te mailen naar info@hubbers.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)24 663 88 20.

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.