Hubbers interieurmakers

Interieurbouwer voor huisartspraktijken

Bent u op zoek naar een interieurbouwer voor uw huisartsenpraktijk? Hubbers interieurmakers heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, engineren, realiseren en monteren van interieurs in zorginstellingen. Naast dat we onze eigen ontwerpen in onze meubelmakerij realiseren, realiseren we ook ontwerpen van externe architecten.

Verbouwen zonder belemmering zorgtaak

Een zorginstelling kan natuurlijk niet zomaar een periode sluiten omdat er verbouwd wordt. Wij zorgen er daarom voor dat u uw zorgtaak onbelemmerd uit kan voeren naast het verbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwwerkzaamheden in zorginstellingen. We weten precies hoe we moeten plannen en werken zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

Uitstekende hygiëne

Patiënten van uw huisartenpraktijk zijn een kwetsbare doelgroep. Daarom zorgen wij dat we extreem schoon werken. Patiënten en medewerkers zullen geen enkele overlast ervaren.

Onderhoud en levensduur

Wij bouwen met het oog op de toekomst. Een interieur in een zorginstelling wordt intensief gebruikt. Daarom verzekeren wij dat alles dat wij maken degelijk is gebouwd. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met slijtvaste materialen. Door deze opzet bent u verzekerd van een interieur dat jarenlang meekan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is.

Een interieur dat het juiste gevoel oproept

Tegenwoordig is de sfeer van een huisartsenpraktijk erg bepalend voor de kwaliteitsbeleving. Daarom helpen wij zorginstellingen om een omgeving te creëren waar patiënt, bezoeker én medewerker zich thuis voelt. Wilt u een huiselijke warme sfeer in uw zorginstelling? Onze interieurarchitecten helpen u om ook de esthetische kant van het interieur op het hoogste niveau te krijgen. Uiteraard doen we hierbij geen concessies op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en levensduur.