Interieurbouw

Interieurbouw is maatwerk

Wilt u uw interieur vernieuwen? Dan zijn maatwerk meubels als kasten, een keuken en badkamermeubels een mooie basis. Doordat alles op maat gemaakt wordt past het perfect en is het helemaal uw smaak. Ook voor een zakelijk interieur zijn maatwerk meubels een perfect uitgangspunt.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Interieurontwerp door onze eigen interieurarchitecten

Bij Hubbers interieurmakers begint u altijd met een inspiratie gesprek. We kijken wat er mogelijk is met uw interieur aan de hand van tekeningen en uw eisen en wensen. U doet inspiratie op voor materialen en we geven u alvast de eerste ideeën. Daarna gaan onze interieurarchitecten voor u aan de slag. We komen met een ontwerp en plan waar u zeker trots op gaat zijn.

Heeft u al een interieurontwerp? Geen probleem, we werken graag samen om uw ontwerp te realiseren.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Interieurbouw met hoge kwaliteitseisen

Het ontwerp van uw interieur op maat wordt tot in detail geëngineerd door onze engineers. Aan de hand van deze technische tekeningen worden de meubels gerealiseerd.

Al onze maatwerk meubels maken we zelf in onze meubelwerkplaats. We hebben een team vakmannen met jaren ervaring. Daarnaast werken we met de moderne computergestuurde machines.

Hubbers team

Interieurbouw door ons eigen montageteam

Omdat wij zeker willen weten dat u jaren kunt genieten van uw interieur werken we met een eigen montageteam. We vinden het namelijk belangrijk dat er op locatie netjes, schoon en precies gewerkt wordt. Interieurbouw is een vak. En wij willen dat het alleen uitgevoerd wordt door onze eigen vakmensen.

Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat. Onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Ontwerp

Een ontwerp is de basis van elke opdracht. Onze interieurarchitecten zijn in staat uw wensen en ideeën te vertalen in een passend ontwerp.

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige maatwerk producten te ontwikkelen. Doordat onze interieurmakers nauw samenwerken met onze eigen interieurarchitecten, is het werk van externe interieurarchitecten bij ons ook in vertrouwde handen.