Kast op maat

Kasten op maat ontwerpen, laten realiseren en monteren op locatie; bij Hubbers bent u op het juiste adres voor hoogwaardige maatwerk kasten. Wij vertalen uw wensen in een ontwerp en productietekening. Uw stijl en smaak is daarbij uitgangspunt. En uiteraard hebben wij goede ideeën over de dagelijkse bruikbaarheid van de kast. In onze eigen meubelwerkplaats met de modernste machines bouwen we uw kast. En onze specialisten monteren het meubel bij u op locatie. Doordat we alles in eigen huis doen garanderen we de hoogste kwaliteit. Want we willen dat u trots kunt zijn op uw meubel.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Over Hubbers interieurmakers

Hubbers interieurmakers is een middelgroot interieurbouw bedrijf met een eigen ontwerpafdeling. Met onze  medewerkers leveren we meubels op maat, realiseren we interieurprojecten en ontwerpen we interieurs. En dit doen we al meer dan 45 jaar!

Hubbers interieurmakers heeft een eigen moderne werkplaats met computergestuurde machines. Hier worden al onze meubels gemaakt. We leveren jaarlijks zo’n 200 meubels aan meer dan 50 klanten. In veel gevallen zijn deze meubels ontworpen door onze eigen interieurarchitecten.

Lees meer over Hubbers interieurmakers.