Meubelmaker Hubbers interieurmakers

Een uitstekend recept biedt nog niet de garantie voor een smakelijk gerecht.

Vaardigheden en ervaringen van de kok bepalen uiteindelijk de kwaliteit van het eindproduct. Dat geldt ook voor interieurs en meubels op maat. Een goede bouwtekening is het begin, maar de uitvoering bepaalt uiteindelijk het resultaat. Hubbers interieurmakers staat al veertig jaar bekend als ‘chef’meubelmaker met een ster. Niet alleen voor het vervaardigen van keukens maar ook complete interieurs of meubels op maat worden door een team van specialisten in eigen meubelmakerij geproduceerd en eventueel gemonteerd.

Meubelmakerij

Dat begint met de afdeling engineering. Die staat garant voor een zorgvuldige voorbereiding en stuurt gedetailleerde opdrachten naar medewerkers en machines in eigen werkplaats. Hier hebben beproefd vakmanschap en de modernste technieken een verbond gesloten. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf. Het beste van toen en nu, zorgen voor duurzame interieurs op maat.

Ons montageteam zet de kroon op het werk. Of, om in stijl te blijven, serveert het product aan huis. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt schoon achtergelaten.

Interieuradvies Berg en Dal

Voor een interieuradvies in Berg en Dal en wijde regio is het ontwerpteam van Hubbers de ideale partner. Met oog voor de concrete mogelijkheden. Met degelijk vakmanschap én grensverleggende architectuur. Met een schat aan ervaring én het vermogen om buiten de lijntjes te kleuren geven de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers al veertig jaar vorm aan de meest diverse interieurs.

Dankzij onze ‘alles-onder-een-dakaanpak’ heeft elke opdrachtgever maar één aanspreekpunt. Daardoor kunnen wij een zorgeloze levering garanderen. Dat geldt niet alleen voor keukens, wij maken al uw interieurwensen waar. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

Meer weten? Neem contact met ons op

CONTACT