Bovenaanzicht van een aanbouw waar een ondergrondse werkkamer is gecreëerd
Tuin van particulier woonhuis

Verrassend uitzicht op de tuin


Het uitbreiden van monumentale panden is zo langzamerhand een van de specialiteiten van Hubbers interieurmakers. Slimme oplossingen stemmen regelmatig opdrachtgevers én monumentencommissies tevreden. Zo ook bij een villa die is gebouwd in de expressieve stijl van de Amsterdamse School. Uitbreidingsplannen van een vorige eigenaar stierven een zachte dood in een ambtenarenla. De nieuwe bewoner gaf Hubbers interieurmakers opdracht voor uitbreiding en renovatie van de villa binnen de richtlijnen van de monumentencommissie. Dat lukte door de nieuwe keuken in de garage te plaatsen en die met een glazen sluis te verbinden met het hoofdgebouw. De werkkamer werd in de achtertuin gebouwd. Door de vloer een meter onder het maaiveld te houden, bleef de goothoogte van de aanbouw binnen de norm en heeft de bewoner vanaf zijn werkplek een verrassend uitzicht op de tuin. Hubbers interieurmakers tekende niet alleen voor het bouwkundig-, interieur- en tuinontwerp, maar maakte ook het interieur.

Ondergrondse werkplaats ontworpen door de interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers
Maatwerk garderobe ontworpen en gerealiseerd door Hubbers interieurmakers
Witte maatwerk Hubbers interieurmakers schuifdeuren in particulier woonhuis
Skills Particulier