Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Hubbers realisatie

Heeft u een ontwerp voor een meubel of interieur? Dan is de volgende stap om dit ontwerp te laten realiseren. Wij maken van elk ontwerp een mooi meubel of interieur. Of het ontwerp nu door onze eigen interieurarchitecten gemaakt is of dat u zelf een tekening aanlevert.

Onze bouwkundig tekenaars controleren uw ontwerp en geven suggesties hoe het ontwerp het beste gerealiseerd kan worden. Wij zorgen dat het eindresultaat praktisch, mooi en van de hoogste kwaliteit wordt. U heeft er verder geen omkijken naar.

Productie en montage

Hubbers heeft een eigen productielijn. Hier maken we alle meubels op maat. Ook de meubels voor uw interieur worden hier met veel precisie gemaakt. Elk meubel wordt handmatig gecontroleerd door één van onze vakmensen.

Meubels zijn natuurlijk zichtwerk en vaak één van de laatste handelingen op de bouwlocatie. Onze montageteams werken daarom zorgvuldig en netjes. Wij zorgen dat alle details kloppen en dat uw meubel of interieur perfect opgeleverd wordt.

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Productie & montage

CALCULATIE

CALCULATIE

Op deze afdeling worden interieuropdrachten gecalculeerd. Ze berekenen de kostprijs van uren en materialen op basis van de beschikbare interne of externe ontwerptekeningen. Deze prijzen worden gecombineerd met de aangevraagde offertes bij externe leveranciers. We doen er alles aan om u een nette prijs te bieden waarbij u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

ENGINERING

ENGINERING

Op deze afdeling worden wensen werkelijkheid. Dit team stuurt gedetailleerde opdrachten naar machines en mensen in de meubelmakerij. Zorgvuldige werkvoorbereiding staat garant voor kwaliteitsproducten die op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd.

MEUBELMAKERIJ

MEUBELMAKERIJ

Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

MONTAGE

MONTAGE

Het montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Referenties

“Tijdens de hele verbouwing hebben we de samenwerking met de monteurs van Hubbers interieurmakers als zeer prettig ervaren. Zij waren altijd bereid om met ons mee te denken. Samen zijn we gekomen tot een ontzettend mooi resultaat.”

Blog binnenkijken bij royal haskoningdhv

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Geen enkele beschadiging aan de net geverfde muur terwijl er toch zwaar materiaal aan de muren moest worden bevestigd. Het resultaat is prachtig!”

“Waar we bij Royal HaskoningDHV met name erg blij mee zijn, is dat Hubbers interieurmakers ons kantoor licht en ruimte heeft gegeven.”

Blog binnenkijken bij royal haskoningdhv

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Binnenkijken bij geert nijmegen

De werkvoorbereider werkte de opdracht vervolgens verder uit en was ons aanspreekpunt tijdens de uitvoering. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, dat was duidelijk. Het monteren van het meubel tenslotte werd gedaan door twee enthousiaste en wederom betrokken vakmensen die er alles aan deden om het helemaal piekfijn af te leveren. En dat is gelukt! We zijn zeer tevreden!