Particulier

Al veertig jaar ontwerpen en realiseren we maatwerk interieurs en meubilair voor de particuliere markt. Of het nu om een compleet uitgewerkte woning of om een bescheiden keukenontwerp gaat, onze interieurarchitecten en interieurmakers zorgen dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Zakelijk

Al jaren lang verzorgen onze interieurarchitecten en interieurmakers voor passende ontwerpen en maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. In verschillende sectoren zijn we actief om ruimtes en panden te voorzien van passende inrichting.

Een stijlvol interieur begint bij een passend ontwerp

Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten in dienst. Of het nu om een compleet uitgewerkt project of om een bescheiden plan gaat, de interieurarchitect van Hubbers interieurmakers zorgt dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. ‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we dan ook vaak van opdrachtgevers.

Wat krijg je?

KENNISMAKING

We maken vrijblijvend kennis met elkaar in ons atelier in Leuth. U vertelt en wij luisteren, stellen vragen om zo te beoordelen of de wederzijdse klik er is om samen uw droom te verwezenlijken. Tijdens deze kennismaking brengen we uw woon-/werksituatie in kaart en we bespreken uw wensen en verwachtingen.

In specifieke gevallen vindt de eerste kennismaking plaats op locatie.

Schetsontwerp

SCHETSONTWERP

Onze interieurarchitecten maken de vertaling die nodig is om uw droom daadwerkelijk te kunnen realiseren. Na de opdrachtomschrijving met een programma van eisen volgt de eerste fase van het ontwerptraject; het schetsontwerp. In deze fase gaat het creatieve proces echt van start. De grote lijnen worden uitgezet en uw vraag wordt vertaald naar heldere ruimtelijke oplossingen.

Definitief ontwerp

DEFINITIEF ONTWERP

Als het schetsontwerp aan uw wensen voldoet, werken we het uit tot een definitief ontwerp. In deze fase maken we een verdiepingsslag van het schetsontwerp waarin belangrijke detailleringen en maatvoeringen worden aangegeven. Daarbij worden werktekening en technische omschrijvingen, voor zowel bouwkundige- als interieurwerkzaamheden aangeleverd en gereed gemaakt voor de offerte aanvragen.

UW ONTWERP LATEN REALISEREN

Ook met concrete plannen voor uw interieur of meubel bent u van harte welkom bij Hubbers interieurmakers. We voeren ook de plannen van uw architect uit.

> Realisatie

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Onze interieurarchitecten

ANJA MAALDERINK

ANJA MAALDERINK

Interieurarchitect

Anja Maalderink is een interieurarchitect die uit iedere opdracht het optimale weet te halen. Haar passie voor perfectie helpt daar zeker bij. Bovendien heeft ze veel oog en oor voor de wensen van de opdrachtgever.

LONNEKE VAN OOIJEN

LONNEKE VAN OOIJEN

Interieurarchitect

Lonneke van Ooijen is een interieurarchitect met veel talent voor praktische oplossingen. Toch zijn die oplossingen nooit saai of voorspelbaar. Sterker nog: haar bijzondere kleur- en materiaaltoepassingen blijven opdrachtgevers verrassen.

TESSA DE JONG

TESSA DE JONG

Interieurarchitect

Esthetiek zonder dat functionaliteit verloren gaat, en andersom. Dat is waar Tessa de Jong voor staat. Met zuivere ontwerpen vertaalt ze de droom van de opdrachtgever naar een visuele weergave waarin elk element in perfectie bijdraagt.

Referenties

”Tijdens de ontwerpfase werd goed naar ons geluisterd waarna aansluitend het ontwerp, met duidelijk eigen inzichten van de ontwerpster, volledig aan onze verwachtingen voldeed. We hadden direct de WAUW-factor. Bij de vervolgafspraken over kleine aanpassingen en kleurkeuze voelden we de betrokkenheid van de ontwerpster en werden we ondersteund in onze keuzes.”

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij square

”De kwaliteit en de afwerking zijn fantastisch. Een team van Hubbers heeft een week lang alles ingebouwd. De professionele manier waarop zij te werk gaan, netjes en efficiënt, daar kan menig (interieur)bouwbedrijf nog wat van leren. Geen enkele beschadiging aan de net geverfde muur terwijl er toch zwaar materiaal aan de muren moest worden bevestigd. Het resultaat is prachtig!”

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”

Hubbers interieurmakers binnenkijken bij

“Wij vinden het leuk om iets anders te hebben en niet iets standaards. We genieten iedere dag van het zicht op de notenhouten kast, het marmeren werkblad en de boekenkast die doorloopt in de woonkamer.”

Hubbers interieurmakers keuken op maat

We hebben het hele proces als zeer professioneel ervaren waarbij het persoonlijke aspect niet vergeten werd.