Ontwerp

Een mooi interieur begint bij het ontwerp. Door een nauwe samenwerking tussen onze interieurarchitecten en interieurmakers weten wij als geen ander hoe we creativiteit, functionaliteit en comfort kunnen bundelen. In elk ontwerp ziet u onze liefde voor het vak terug!

Realisatie

Onze interieurmakers gebruiken de modernste technieken om hoogwaardige producten te ontwikkelen. Wij geven ons eeuwenoude ambacht de toekomst door altijd leergierig te blijven. Daarnaast garanderen onze eigen buitendienstmonteurs een vlekkeloze aflevering en montage.

Van droom naar ontwerp

Wilt u uw huis helemaal naar uw eigen idee vormgeven? Wij helpen uw droom concreet te maken in tekeningen, ontwerpen en moodboards. Een uniek interieur begint bij een goede samenwerking tussen u en de interieurarchitect. Onze interieurarchitecten luisteren dan ook graag naar uw interieurwensen. Lees hier over onze werkwijze.

Ontwerp wordt werkelijkheid

Bouwen of verbouwen zonder zorgen; dat wil iedereen. Onze vakmensen staan voor u klaar om dat te realiseren. Kijk gerust mee in de werkplaats of bij de montage in uw woning. Ervaar zelf dat er over elk detail nagedacht is en dat uw droom werkelijkheid wordt in onze interieurs. Bekijk op deze pagina meer over het realiseren van uw interieur.

Alles is mogelijk

Uw woonplezier staat bij ons voorop. Wij zetten onze creativiteit en topproducten dan ook graag in om voor uw droomhuis een perfect gemaakt interieur te ontwikkelen. ‘Kan dat?’ is bij Hubbers interieurmakers nooit de vraag. Wel: ‘Hoe gaan we dit doen?’ Bij elk project zoeken wij naar oplossingen op maat.

Wilt u starten met het ontwerpen of realiseren van uw droom? Een eerste afspraak bij ons is een goede start. Ontmoet onze interieurarchitecten en bekijk onze professionele werkplaats. Waarmee kunnen we u helpen?

Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

Referenties

“Het interieur is door Hubbers interieurmakers sober en ingetogen vormgegeven, maar het straalt toch kwaliteit en klasse uit. Dit past goed bij onze leefwijze en wie wij zijn als personen. Er is eenheid gecreëerd en in ons huis zitten nu elementen waar wij zelf nooit op waren gekomen. Deze bepalen nu de wauw-factor van ons huis.”

“Het denken in oplossingen om het resultaat te verbeteren, kenmerkt Hubbers interieurmakers tijdens het gehele traject. Het hele team heeft er alles aan gedaan om onze keuken perfect te laten zijn.”