HUBBERS INTERIEURMAKERS

Hubbers interieurmakers ontwerpt en realiseert al 40 jaar interieurs en meubilair voor de particuliere en de zakelijke markt. Een team van interieurarchitecten, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor snelle, zorgvuldige levering van topproducten. Door onze alles-onder-een-dakaanpak hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt binnen ons bedrijf. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zoekt Hubbers interieurmakers bij elk project naar interieurs op maat. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

INTERIEURARCHITECT

Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten met een specifieke stijl. Functionaliteit en comfort kenmerken alle ontwerpen die daarnaast opvallen door eenvoud en tijdloze schoonheid. Of het nu om een compleet uitgewerkt project of om een bescheiden plan gaat, de interieurontwerpers van Hubbers interieurmakers zorgt dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft. ’Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we dan ook vaak van opdrachtgevers.

INTERIEURBOUW

Onze jarenlange ervaring staat garant voor een optimale realisatie van uw wensen. Hubbers interieurmakers gebruikt de modernste digitale techniek als schakel tussen ontwerptekening en productieafdeling. Eigen buitendienstmonteurs garanderen een vlekkeloze aflevering en montage. Door onze alles-onder-een-dakaanpak kunnen we voor scherpe prijzen topproducten leveren.

Veertig jaar geleden begon Hubbers interieurmakers als een ambachtelijke meubelmakerij. Dat is nog steeds te zien aan de betrokkenheid en aanpak van het team van dertig medewerkers. Productiemethodes zijn veranderd, de liefde voor het vak niet.