‘Kan dat?’, is bij Hubbers interieurmakers nooit de vraag. Wel: ‘Hoe gaan we dit doen?’  Een team van dertig specialisten zorgt voor perfect gemaakte interieurs. Betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit zijn daarbij sleutelwoorden. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zoekt Hubbers interieurmakers bij elk project naar oplossingen op maat.

Ontwerp Hubbers

ONTWERP

Hubbers interieurmakers heeft veelzijdige interieurarchitecten met een specifieke stijl. Functionaliteit en comfort kenmerken alle ontwerpen die daarnaast opvallen door eenvoud en tijdloze schoonheid. Of het nu om een compleet uitgewerkt plan of om een klein wensenpakket gaat, het ontwerpteam van Hubbers interieurmakers zorgt dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Enginering

ENGINEERING

Op deze afdeling worden wensen werkelijkheid. Dit team stuurt gedetailleerde opdrachten naar machines en mensen in de meubelmakerij. Zorgvuldige werkvoorbereiding staat garant voor kwaliteitsproducten die op het afgesproken tijdstip probleemloos kunnen worden gemonteerd.

MEUBELMAKERIJ

Excellente meubelmakers verwerken duurzame materialen op moderne machines. Timmermansoog en vaste hand zijn nog steeds onmisbaar in ons als ambachtelijke meubelmakerij begonnen bedrijf.

MONTAGE OP LOCATIE

Het montageteam zet de kroon op het werk. De zorgvuldigheid waarmee deze specialisten opereren, zorgt niet alleen voor een optimaal eindresultaat, maar staat ook garant voor minimale overlast voor de opdrachtgever. Afspraak is afspraak is het credo en de werkplek wordt brandschoon achtergelaten.

Een succesvol team klopt als één hart