HUBBERS INTERIEURMAKERS

Hubbers interieurmakers ontwerpt en realiseert al 40 jaar interieurs en meubilair voor de particuliere en de zakelijke markt. Een team van interieurarchitecten, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor snelle, zorgvuldige levering van topproducten. Door onze alles-onder-een-dakaanpak hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt binnen ons bedrijf. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever zoekt Hubbers interieurmakers bij elk project naar interieurs op maat. Onze zorgvuldigheid garandeert uw zorgeloosheid.

INTERIEURARCHITECT

De interieurarchitecten van Hubbers interieurmakers combineren grensverleggende creativiteit met degelijk vakmanschap. Dat levert tijdloze, verrassende en praktische oplossingen op. ‘Daar hadden we zelf nooit aan gedacht’, horen we vaak van opdrachtgevers. Hubbers interieurmakers bedenkt en ontwerpt, eventueel in samenwerking met architecten en vormgevers, complete concepten.

INTERIEURBOUW

Goed advies en glasheldere afspraken vormen de basis van elke opdracht. Met behulp van CAD/CAM-software wordt informatie uit onze productietekeningen rechtstreeks naar het CNC-gestuurde machinepark verzonden. Door deze efficiënte aanpak kan maatwerk tegen een optimale prijs-kwaliteitverhouding geleverd worden.

Veertig jaar geleden begon Hubbers interieurmakers als een ambachtelijke meubelmakerij. Dat is nog steeds te zien aan de betrokkenheid en aanpak van het team van dertig medewerkers. Productiemethodes zijn veranderd, de liefde voor het vak niet.